Nilssons Möbler i Lammhult

När man ska anlita en leverantör är förtroende, kompetens och andras uppfattning om leverantören viktigt. Därför ställde vi ett par frågor till våra befintliga kunder om hur dem ser på sitt samarbete med oss.

Det som är mest betydelsefullt för mig med vårt samarbete är:

Vi har startat ett omfattande arbete med ny webbsida. Detta projekt känns fantastiskt kul och en känsla av att vårt företag utvecklas i rätt riktning. Att man kan känna en trygghet för att man sitter i rätt händer och har folk kring sig med rätt kunskaper känns väldigt betydelsefullt.

Jag känner att den hjälpen vi som företag främst får är/innebär:

Advisory erbjuder oss professionell hjälp/ rådgivning inom all typ av marknadsföring. Detta ger oss en trygghet att vi är med på banan och inte missar något.

Arbetet som Advisory gör innebär följande för oss som företag?

Att vi i första hand kan fokusera på våra faktiska arbetsuppgifter och ändå veta att vi syns och hörs bland våra kunder. Att man gör rätt saker.

Om du hade rekommenderat vår tjänst till någon annan så hade det främst varit pga?

Advisory är inget unikt företag på ytan. Mediakonsulter/-byråer finns det gott om. Men när man skrapar under ytan och lär känna varandra upptäcker man att tjänsterna som erbjuds innehåller något mycket genuint och förtroendeingivande.

Beskriv Advisory eller ert samarbete med 3 ord?

Även om man sitter i ett litet företag, jämfört med det stora sammanhanget, så finns det stora kunskaper som är guld värda.

Alla kan bli bättre och även vi vill ständigt utvecklas & leverera ännu bättre tjänster. Därför är era tips till oss inför framtiden följande:

Kommer tyvärr inte på några tips direkt, ses som positivt!

Kommentera